Hacı Huriye Tinç İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ahlak ve bilgi sahibi, kendi yeteneklerinin farkında, hedefleri olan nesiller yetiştiren eğitim merkezi olmaktır. Özetle: İlde ve ilçede özellikle din eğitiminde öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmak

Misyon: İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla, demokrasi kültürünü benimsemiş, kendini bilen ve kendine güvenen, üreten ve sorun çözen, sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı, milli ve dini değerlere bağlı, ahlaki olgunluğa sahip ortaöğrenimi en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip fertler ve din görevlileri yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:30 - 12:50 (KIZ) 13:00 - 18:30 (ERKEK)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Sportif Etkinlikler: Var
Bilimsel Etkinlikler: Var
Proje Çalışmaları: Var

WEB - https://hacihuriyetincimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mahallesi Ramiz Yiğit Caddesi No. 51 Gürsu / BURSA

Adres - Yenidoğan Mahallesi Ramiz Yiğit Caddesi No. 51 Gürsu / BURSA

Ulaşım CUMALIKIZIK METRO İSTASYONUNDA İNDİKTEN SONRA GÜRSU 2 DOLMUŞLARINA BİNİLEREK OKULUMUZUN ÖNÜNDE İNİLEBİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM